"Suunnitellessamme lauluyhtyeen tulevaisuutta näimme silmissämme neljä vanhaa ystävää, jotka vielä vuosikymmenten jälkeen kokoontuvat laulun pariin, tietenkin edelleen sherryä siemaillen. Niin oli yhteinen taipaleemme alkanut, eikä yhtyeen nimeäkään tarvinnut kauan suussa maistella!" 

 

 

Sherry Lips on vuonna 2008 perustettu neljän naisen lauluyhtye. Yhtyeen ohjelmisto on laaja, sisältäen kappaleita Frank Sinatrasta 60-luvun teini-idoli Ann Christineen ja joulumusiikista herkän naisellisiin serenadeihin. Erityistä kiitosta Sherryt ovat saaneet metrotyttö-tyylistään ja blondihuumoristaan. Heillä on kuitenkin vakavampikin puolensa, ja taiteellinen ambitiotaso on korkealla. Omat sävellykset ja sovitukset ovat tärkeä osa yhtyeen ohjelmistoa. Sherry Lipsin tyyliin istuu yhtä luontevasti tunnelmointi kuin vauhdikkuuskin. Kokonaisuus on aina ennen kaikkea viihdyttävä ja kutakin tilaisuutta varten räätälöity. Älä siis epäröi, vaan tilaa Sherry Lips juhliisi! 

Sherry Ladies

Sini

Monessa mukana oleva sopraano, joka osaa nautiskella elämästä hämmentävän hyvin ollakseen melkoinen perfektionisti.

Parhaita Sherry-hetkiä? 

"Ilo ja yhteenkuuluvuus, jonka aistii lavalla jokaisessa yhteisessä hengityksessä ja katseessa. Siinä yhdistyy vuosien yhteinen työ, luottamus ja yleisön tuoma sähkö tunnelmaan."

 

 

Unelmien keikka?

"Hienointa on päästä esittelemään Sherryjen eri puolia monipuolisella ohjelmistolla. Ja vielä parempaa on se, jos ohjelmistovalinta osuu tilaisuuden luonteesen ja yleisö nauttii!"

Saila

Sopraano, joka käynnistyy aamuisin mutteripannun kahvilla ja sivubisneksenään hallinnoi muiden tekemää taidetta.

Parhaita Sherry-hetkiä? 

"Yhteinen junamatka keikalle Seinäjoelle - ja ystävän häissä lauletun Mendelssohnin trion henkeäsalpaava tunnelma"

 

 

Unelmien keikka?

"Syntymäpäiväserenadi presidentille!" 

Sara

Altto, joka innostuu, sitoutuu, jakaa, ilakoi. Pitää tärkeimpänä sitä, minkälaisia ihmiset ovat ihmisille.

Parhaita Sherry-hetkiä? 

"Jaettu vakavuus musiikin tekemisessä. Mutta myös treenit, joissa ei koskaan ehditä laulamiseen asti! Laukkukaupat, ystävyys, vuosijuhlat, hotelliaamiaiset, naurut, luottamus, vapaus ja maljannostot."

 

 

Unelmien keikka?

"Sen tekee yleisö. Kun huone huokuu kappaleiden mukana naurua tai liikutusta, nousee oma keikkakokemus aivan uudelle tasolle!"

Maiju

Sovitus- ja sävellyspuuhia harrastava diplomi-insinööri, jonka harrasteluhetket kuluvat nykyään pienen pojan huoltojoukoissa.

Parhaita Sherry-hetkiä? 

"Yhteiset onnistumiset ja niiden fiilistely keikan jälkeen! Hyvänä kakkosena hulvattomat hetket treeneissä, kun ideoidaan uusia koreografioita." 

 

 

Unelmien keikka?

"Tunnelmalliset juhlat, joissa

yleisöllä on yhtä hauskaa kuin

esiintyjillä - näitä on onneksi tullut

jo monesti vastaan!"

© 2015 by Saila Pöysä